Skip to content Skip to footer

Първият български косплей магазин

Доставките се извършват от куриери Спийди и Еконт, за територията на страната.

 

За доставки извън България, моля, свържете се с нас, за да уточним най-удобния и за двете страни начин на доставка.

Каква е таксата за доставка?

Благодарение на новата ни интеграция, можете да се възползвате от услугите на Еконт и Спиди за цялата страна. При завършване на поръчка системата ще Ви поиска адрес/ адрес на офис на Еконт/Спиди за доставка, след което ще се калкулира автоматично цената на доставката, спрямо актуалните тарифи на куриера. При поръчки над 150лв, доставката е безплатна. Ако системата не отчете това условие автоматично, нашият екип ще го коригира ръчно при обработка на поръчката.

Имайте предвид, че пратки, изпратени до автомат, не могат да бъдат с опция преглед и/или тест.

Безплатна доставка, без значение от избора на куриер и място при поръчки над 150лв на територията на страната!

Продукти, които не са в графата перуки и козметика, могат да бъде върнати само ако не е нарушена оригиналната им опаковка и търговският им вид е запазен. Връщането на стоката е за сметка на клиента. За повече информация относно условията ни за връщане, молим да се обърнете към секцията “Рекламации и замяна”.

Всички поръчки се обработват до 2 работни дни от получаването им. За всяко изменение в статуса на поръчката (обработена/изпратена/завършена и тн.) ще бъдете информирани по имейл адреса Ви.

Уважаеми клиенти,
Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Спиди/Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.Фискалният документ замества касовата бележка.