За доставки на територията на България доставките се извършват от куриери Спийди и Еконт.

За доставки извън България, моля, свържете се с нас, за да уточним най-удобния и за двете страни начин на доставка.

Цените на куриерите са както следва:

Еконт:
До офис – 6.50 лв.
До личен адрес – 10 лв.

Спийди:
До офис – 6.50лв.
До адрес – 10лв.

Спешна доставка:
Спешната доставка е възможна единствено на територията на град София. Доставката се извършва в извънработно време (след 18:30), в същия ден на поръчката, на посечения от Вас личен адрес. Цената на услугата е 15лв.

Безплатна доставка, без значение от избора на куриер и място за доставка, при поръчки над 150лв, на територията на страната! Това условие НЕ ВАЖИ за опцията “Спешна доставка”. 

Моля, попълнете полето за допълнителни забележки към поръчката, ако желаете да получите пратката си в някой от офисите на доставчиците!

Всеки продукт може да бъде върнат само ако не е нарушена оригиналната му опаковка. Връщането на стоката е за сметка на клиента.

Всички поръчки се обработват до 2 работни дни от получаването им. За всяко изменение в статуса на поръчката (обработена/изпратена/завършена и тн.) ще бъдете информирани по имейл адреса Ви.

Уважаеми клиенти,
Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Спиди/Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.Фискалният документ замества касовата бележка.