За доставки на територията на България доставките се извършват от куриери Спийди и Еконт.

За доставки извън България, моля, свържете се с нас, за да уточним най-удобния и за двете страни начин на доставка.

Цените на куриерите са както следва:

Еконт и Спиди:

Благодарение на новата ни интеграция, можете да се възползвате от услугите на Еконт и Спиди за цялата страна. При завършване на поръчка системата ще Ви поиска адрес/ адрес на офис на Еконт/Спиди за доставка, след което ще се калкулира автоматично цената на доставката, спрямо тарифите на куриера. При поръчки над 150лв, доставката е безплатна. Ако системата не отчете това условия, нашият екип ще го коригиар ръчно при обработка на поръчката.

Имайте предвид, че пратки, изпратени до автомат, не могат да бъдат предложени с опция преглед и тест.

Спешна доставка:
Спешната доставка е възможна единствено на територията на град София. Доставката се извършва в извънработно време (след 18:30), в същия ден на поръчката, на посечения от Вас личен адрес. Цената на услугата е 15лв.

Безплатна доставка, без значение от избора на куриер и място за доставка, при поръчки над 150лв, на територията на страната! Това условие НЕ ВАЖИ за опцията “Спешна доставка”. Спешната доставка е активна през седмицата преди косплей/аниме конвенциите на територията на гр.София. 

Продукти, които не са в графата перуки и козметика, могат да бъде върнати само ако не е нарушена оригиналната им опаковка. Връщането на стоката е за сметка на клиента. За повече информация относно усливията ни за връщане, молим да се обърнете към секцията “Рекламации и замяна”.

Всички поръчки се обработват до 2 работни дни от получаването им. За всяко изменение в статуса на поръчката (обработена/изпратена/завършена и тн.) ще бъдете информирани по имейл адреса Ви.

Уважаеми клиенти,
Заплащането се извършва при доставка с Пощенски паричен превод(ППП). Ще ви бъде издаден фискален документ от Спиди/Еконт като лицензиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги.Фискалният документ замества касовата бележка.