Skip to content Skip to footer

Първият български косплей магазин

Условия за ползване на костюми под наем

Нова възможност, с която можете да бъдете любимия си герой, без да осовбождавате място в гардероба. Всеки костюм, който е изложен в категорията ни „под наем“ е свободен за наемане.

Как работи?

Костюмът се отдава под наем за приблизително 24 часа (от датата на получаване), като се заплаща продажната (пълна) цена на костюма.

Защо цялата сума? 50% от цената на костюма е депозитът, а останалите 50% е сумата за наема на костюма. В тази сума не са включени транспортните разходи. Връщането на костюма е за сметка на клиента.

При връщане на костюма в изправно положение (без скъсвания, трайни петна, които са непосилни за почистване, липсващи части, изгаряния и тн.) се възстановява депозита по банкова сметка. Името на собственикът на сметката и този, направил поръчката, трябва да съвпадат. Срокът за връщане на тази сума е 14 работни дни.

При наличие на някое от гореспоменатите или други трайни повреди – депозитът не подлежи на възстановяване. Всеки костюм ще бъде прегледан обстойно от нашия технически отдел. В случай, че е констатирана повреда, ще бъдете информирани по имейл или телефон.

Обичайното зацапване е нормално и не е нужно да го почиствате преди да върнете костюма. Ние подсигуряваме обилното почистване и деизнфекциране на всеки продукт, преди да стигне до своя нов собственик.

При забавяне на костюм се начислява такса от 10лв. за всеки следващ ден. За резервация за по-дълъг период от 24ч. – цената е по договаряне.

В случай, че костюмът Ви е допаднал и искате да го задържите за себе си – депозитът не подлежи на възстановяване. Молим да ни информирате при такива случаи, за да анулираме клаузата „под наем“ и да избегнете нежелани допълнителни такси по забавяне.

При получаване на костюма ще получите фактура и формуляр за попълване. Запазете тези документи, тъй като те ще бъдат необходими при връщането на изделието. В случай, че сте загубили формуляра, можете да го изтеглите от следния линк.

Пратки, в които не е включен формуляра за връщане и фактурата, няма да бъдат удостоверени.

*Продуктите от секция костюми и специфично тези от „под наем“ са различни. Стандартните костюми, които са специфично за продажба са нови и никога не са били носени.

Стоката може да бъде върната чрез куриер. Пратки, изпратени с наложен платеж не се приемат. След получаване на върната стока и прегледа й от сервизен техник (информация, за което ще бъде изпратена по e-mail или телефон), стойността се възстановява на Клиента – по сметка в срок от 14 /четиринадесет/ календарни дни. За стока, чието връщане е с наличен проблем (напр.: ако са констатирани трайни повреди и тн.) депозитът ще бъде задържан.

Разходите по връщането на стоката са за сметка на клиента.