Skip to content Skip to footer

Нова функция – плащане с карта

С радост ви съобщаваме за нова функция в нашия уебсайт, която прави пазаруването при нас още по-удобно: плащане с кредитна/дебитна карта!

Новата ни система е обвързана с MyPos – надежден и сигурен процесор за плащания, който гарантира, че транзакциите ви са сигурни и безопасни.

Ето как работи: когато сте готови да направите покупка в нашия уебсайт, просто изберете опцията “Кредитна карта” при плащане. Ще бъдете подканени да въведете информация за кредитната си карта, включително номер на картата, дата на изтичане и код за сигурност. След като въведете тази информация и потвърдите покупката си, MyPos ще обработи транзакцията и ще получите разписка по имейл.

Разбираме, че някои клиенти може да се притесняват да въвеждат информация за кредитната си карта онлайн, но искаме да ви уверим, че нашата система е проектирана с оглед на сигурността. MyPos използва усъвършенствано криптиране и мерки за сигурност, за да защити вашата информация и да предотврати измами.

Развълнувани сме да предложим тази нова възможност и се надяваме, че тя ще направи пазаруването при нас още по-приятно. Както винаги, ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашия уебсайт или процеса на плащане, моля, не се колебайте да се свържете с нашия екип.

Благодарим ви, че избрахте да пазарувате при нас!

Leave a comment

0.0/5