Skip to content Skip to footer

Първият български косплей магазин

Разгледайте нашите каталози

Представяме ви нашата нова функция: Пълен каталог на артикулите

Радваме се да обявим, че нашият уебсайт вече предлага пълен каталог на всички продукти, които в момента имаме на склад, както и нови, които можем да заредим при интерес.

С тази нова функция ще можете лесно да преглеждат цялата ни селекция от артикули и да намират това, от което се нуждаят. Ако имате конкретна заявка за продукт, който в момента не се намира в сайта ни, но го има в каталога – можете да се свържете с нас за предварителна поръчка. Обикновено можем да получим продукта в рамките на две седмици, при условие че е планирано голямо зареждане.

Обявените цени са актуални и има огромно разнообразие от продукти, включително най-новите артикули на Genshin Impact и League of Legends, както и някои от най-популярните аниме заглавия.

Новият ни каталог с артикули е създаден, за да направи пазаруването при нас по-лесно и удобно. Независимо дали сте почитател на игрите или аниметата, в нашата селекция ще намерите нещо, което да ви хареса. Гордеем се с това, че предлагаме разнообразна гама от продукти, които да задоволят всички вкусове и интереси.

Разгледайте пълния ни каталог с артикули още днес! Убедени сме, че ще намерите нещо, което ще ви хареса, и с нетърпение очакваме да ви обслужим.

Leave a comment

0.0/5