Skip to content Skip to footer

Попълнете нашата анкета

Попълнете нашата анкета

Ние винаги се стремим да предоставяме най-добрите продукти и услуги за нашите клиенти и винаги се допитваме до тяхното мнение и желание. Ето защо сме развълнувани да обявим новата функция на нашия уебсайт: „Вашите желания“.

Вече можете да прегледате и попълните анкетата, която ще ни помогне да разберем от какво се нуждаете и какво очаквате да заредим от нашите каталози. Проучването ще бъде активно през първата седмица на май.

Насърчаваме всички наши клиенти да участват в него, за да се подготвят навреме за предстоящите събития. Събраната информация ще бъде използвана за попълване на нашето ново зареждане, което ще бъде направено след приключване на проучването.

Очакваме огромно попълване на инвентара ни и също така приемаме лични заявки за продукти, които представляват интерес за Вас. Чрез подаването на лични заявки можем да проверим за допълнителна наличност или поръчаме продукт за вас, който не е предвиден в базовото ни зареждане.

Оценяваме вашето време и вашата обратна връзка, затова сме направили анкетата кратка и лесна за попълване.

След приключване на проучването ще направим нова поръчка към фабриката. Очакваме доставката на новите продукти да отнеме около две седмици.

Стремим да предоставяме възможно най-доброто обслужване на нашите клиенти и очакваме с нетърпение да чуем мнението и желанията Ви.

Leave a comment

0.0/5